New products

All new products

Pulveriser Yellow P 60 (60 … 80 t) 4900 kg

Pulveriser Yellow P 60 (60 … 80 t) 4900 kg

Pulveriser

Yellow line pulveriser for 60 … 90 t excavators (130 000 – 180 000 lb). Static concrete pulverizer P60 Muncher / fixed / static hydraulic pulveriser is suitable for the secondary demolition. Fast movement of fixed pulveriserjaw ensure good productivity

More details...

Request a quote:

Pulveriser Yellow P 60 (60 … 80 t) 4900 kg

Green Attachments Yellow P kiinteät pulveroijat ovat kaivinkoneen lisälaitteita, jotka on suunniteltu purkamisen jälkeen tapahtuvaan betonin ja rautojen pulverointiin ja erotteluun. Pulveroija tekee betonista pienijakeista, joka soveltuu kierrätykseen esimerkiksi tienpohjiin. Raudat tulevat pulveroinnissa riittävän puhtaiksi, jotta ne voidaan viedä suoraan metallikierrätykseen. Pulveroijan leuat ovat optimoidussa kulmassa puomiin nähden ja se on paras asento maanpinnalla tapahtuvaan työskentelyyn. Kohtuullisen matalalla oleville kohteille voidaan suorittaa myös suorapurkua Yellow P pulveroijalla.

Pulveroijassa on ns. avoin rakenne sallien sopivan kokoisen jakeen mennä läpi. Tämä nopeuttaa työtä, koska materiaali pääsee poistumaan eikä jää hidastamaan pulverointia. Sopivan kokoisen lopputuotteen saaminen on kustannuskysymys ja Green Attachmentsin Yellow line pulveroijalla se saavutetaan. Kärjen muotoilun ansiosta maassa olevat raudat pystytään poimimaan ja siirtämään kierrätykseen.

Pulveroijassa on terät raudoitusten leikkaamista varten. Yellow P pulveroijien suunnittelu on tehty asiakkaiden tarpeet huomioiden, jolloin on saavutettu keveys ja kuitenkin vaadittava kestävyys sekä suuri tehokkuus ja voima.

Yellow P pulveroijat on suunniteltu siten, että pulttikiinnitteinen kiinnike voidaan vaihtaa helposti ja tällöin laitetta voidaan käyttää myös eri koneille. Green Attachments toimittaa erilaisia kiinnittimiä tarvittaessa.

Yellow line P pulveroijasarja käsittää 8 pulveroitsijaa 6 - 130 t kaivukoneille.

Hydraulisen pulveroijan käyttökohteet

- kasapulverointi kierrätystyömaalla

- materiaalin siirtäminen

- purkutyöt

Yellow P pulveroijien ominaisuudet

-        Yellow P pulveroijat on valmistettu kuluvilta osiltaan kulutusteräksestä käyttöiän lisäämiseksi. Muut osat on valmistettu Weldoxista ja Strenghtistä.

-        Pulveroijat on suunniteltu kestämään kovaa käyttöä optimoimalla rakenteet huomioiden pulverointityön äärimmäiset vaatimukset.

-        Yellow P pulveroitsijat on varustettu pikaliikeventtiilillä nopeuden lisäämiseksi. Tällöin regeneratiivinen venttiili ohjaa männänvarren puolelta öljyn männän puolelle lisäten siten nopeutta. Kaikkiin malleihin tätä ominaisuutta ei ole tarjolla.

-        Erikoisteräksestä valmistetut, taotut pulveroijien hampaat ovat nopeasti vaihdettavissa minimoiden täten seisonta-ajan

-        Vaihdettavat leikkuuterät on tehty erittäin kestävästä erikoisteräksestä ja niiden kääntäminen tai terien vaihto nopeasti takaa lyhyen huoltoajan.

-        Pulveroijien akselit on karkaistu ja ne ovat helposti rasvattavissa akseleiden päistä.

-        Pulveroijissa on vaihdettavat teräslaakerit ja ne on ylimitoitettu siten, että riittävä elinikä ja kestävyys on taattu.

-        Pulveroijien päällä on huoltoluukku huollon helpottamiseksi.

-        Pulveroijien sylinterit ovat erittäin suuret takaamaan riittävän voiman ja ne on käännetty siten että varsi on aina suojassa iskuja vastaan.

-        Hydrauliikan suunnitteluun on kiinnitetty huomiota siten että letkut ja liittimet ovat riittävän suuria. Tällöin vältytään ylikuumenemiselta. Oikein suunniteltu pulveroijien hydraulijärjestelmä säästää polttoainetta ja rahaa.

-        Pulveroijien hydrauliikka on suunniteltu siten, että vuodot ja ongelmakohdat on minimoitu.

Kiinteän pulveroijan tekniset tiedot

fixed pulveriser

Weightkg4900 / 10830
Excavator weightt60 - 80 / 130 - 180
Openingmm1080 / 42.5
Widthmm600 / 23.6
Lengthmm2700 / 106.3
Blade lengthmm240 / 9.4
Max cutting forcet490 / 1080
Crushing force (tip)t170 / 374
Working pressurebar340 / 4960
Excavator oil flowl/min500 / 133

10 other products in the same category :